Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Suburban war...

Πάει σχεδόν ένας μήνα από τότε που έκανα τελευταία φορά ποστ… Είχα πολλά να γράψω και πολλά να σχολιάσω, αλλά δεν μου έμενε χρόνος…

Ξεκίνησα δουλειά πριν από ένα τρίμηνο. Δεν ήταν εύκολο γιατί ήταν κάτι που δεν είχα σχεδιάσει και κάτι για το οποίο σίγουρα δεν είχα προετοιμαστεί. Παράλληλα συνέβαιναν και άλλα πράγματα, είχα χωρίσει, δεν γνώριζα την έκβαση της αίτησής μου στη στρατολογία (μια περίπλοκη διαδικασία καθώς είχα διακόψει την αναβολή μου το καλοκαίρι, αλλά σε συνεργασία με πρωτοβάθμια και στρατολογία βρέθηκε μια χρυσή τομή), διάβαζα  δεν μπορούσα να διαβάσω για τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού μου και όλα αυτά σε συνδυασμό με την έλλειψη παρέας σε ένα καινούριο περιβάλλον δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Πλέον τα πράγματα έχουν μπει σε μια ρουτίνα… πράγμα που θεωρώ πολύ καλό πλέον. Σίγουρα δεν είναι και όλα ρόδινα, αλλά όταν τα πράγματα είναι καλύτερα από πριν μόνο θετικά συναισθήματα δημιουργούν. 

Τώρα όμως πρέπει να φύγω γιατί ξεκίνησα μαθήματα φωτογραφίας και ελπίζω να συνεχίσουν να μου αρέσουν..

~  ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Στο cd player  παίζει συνεχόμενα το cd των arcade fire… τους οποίους ανακάλυψα από τον Μικρό Ναυτίλο. Thanks a lot Ναυτίλε!!! 

6 σχόλια:

 1. βλέπω έκανε και κάτι καλό το μπλογκ μου!
  σε αυτό με τη ρουτίνα σε καταλαβαίνω, έχει κάτι θετικές επιδράσεις..

  και σε αυτό με το στρατό σε καταλαβαίνω, πρόσφατα ξέφυγα, για άλλη μία φορά και περιττό να σου πω πόσο δύσκολο ήταν να το οργανώσω Αγγλία-Ελλάδα.

  τα καλύτερα εύχομαι, όχι μόνο για τις γιορτές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χαίρομαι που μπήκες σε σειρά μικρέ. Επίσης τώρα που ξεκίνησες μαθήματα φωτογραφίας περιμένουμε δείγματα δουλειάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για τα δείγματα δουλειάς. Όσο για τους προηγούμενους μήνες, τώρα και αργότερα που θα ηρεμήσεις απόλυτα θα είσαι σε θέση να τους κρίνεις.. Καλές γιορτές να ευχηθώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ναυτίλε,

  και σχετικά με την προηγούμενη ανάρτησή σου να τα βλέπεις...απλά μέσα από την πορεία της ζωής απλά αλλάζουμε. όχι απαραίτητα προς το καλό ή το κακό...γινόμαστε διαφορετικοί.

  Όσο για τον στρατό, δεν θα σχολιάσω!!! Είναι ένα άχρηστο πράγμα, που κάποιους μας πάει πίσω σε πολλά πράγματα. Το καλό είναι ότι είσαι οκ με αυτό τώρα...(Αγγλία Ελλάδα...τραγικό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. mahler,

  Εννοείται ότι θα ανεβάσω φωτό, αλλά τώρα είμαι πιο χάλια και από χάλια στο ζήτημα φωτογραφίζω...στο πρώτο καλό σχόλιο από τον δάσκαλο εχω ανεάσει φωτό!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Feather,

  Καλώς ήρθες! Πάντα ο χρόνος μα κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Τη στιγμή που ζεις κάτι, το βλέπεις με έντονη συναισθηματική φόρτιση και δεν κρίνεις σωστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή