Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Blog-οπαίχνιδο

Ο αδερφός (the brother) με κάλεσε να πω 7 αλήθειες που δεν γνωρίζετε για μένα..
Ας ξεκινήσουμε.

1. Πραγματικά ντρέπομαι γι'αυτό, αλλά δεν ξέρω να κολυμπάω! Είμαι από βουνό, δεν φταίω!

2. Το παρατσούκλι μου στο δημοτικό ήταν φούσκας επειδή ήμουν λίγο τσουπωτός.. Όταν όμως στο γυμνάσιο τα πήρα σε ύψος, τους έδειξα...

3. (και για να φύγουμε από τα παιδικά τραύματα) Όταν ήμουν φοιτητής, γυρνώντας απ'έξω έβγαλα τα ρούχα μου και κυκλοφορούσα γυμνός στους διαδρόμους της εστίας.

4. Ήτανε να με πούνε Γιάννη, ο πατέρας μου έβαλε βέτο στη νονά και έγινε νταραβέρι καλό στα βαφτίσια μου

5. Στην τρίτη λυκείου, πήρα κιθάρα για να κάνουμε με τους φίλους μου συγκρότημα. Την έπιασα μόνο τρεις φορές στα χέρια μου...

6. Πήγα θετική γιατί μου άρεσαν τα μαθηματικά, χημεία, βιολογία και για να πάω εν τέλει σε θεωρητική σχολή

7. Έχω κάνει ιατρική επέμβαση που δεν γνωρίζουν ακόμα και μέλη της οικογένειάς μου

Με τη σειρά σας, οι πέντε πρώτοι σχολιαστές καλείστε να συμμετέχετε στο παιχνίδι

8 σχόλια:

  1. το έχω ήδη παίξει οπότε δεν φοβάμαι να σχολιάσω χαχα. Οκ δεν ξέρεις να κολυμπάς??? OMG!!! αλήθεια, εγώ πότε θα τα πάρω ύψος??? όσο για το όνομά μου και οι 2 παππούδες είχαν το ίδιο όνομα οπότε γλιτώσαμε τα ωραία. καλό σου βράδυυυυ.

    Υ.Γ: Φαντάζεσαι το 7 να ήταν αλλαγή φύλου?? Πόσο Αλμοδοβαρικό θα ήταν αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax egw re sy to ekana anapoda mikros eimpouna psilos kai otan megalosa to pira se paxos! xaxaxaxaxaxaxaxa alithia exis prospathisi na mathis na kolimpas h apla to apofevgis ? kai kati alo thelw post to giati enas palavos arxise na kiklofori tsitsidos stin estia ! se filw glika! kai arxise na grafis ! ade!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mahler,

    είμαι από βουνό..δεν φταίω που δεν είχε θάλασσα κοντά!!! Όσο για το 7,αφού το έκανα ποστ μου πέρασε κι αυτό από το μυαλό και άρχισα να γελάω μόνος μου! Θα ήταν όντως πάρα πολύ Αλμοδοβαρικό..

    Αδερφέ,

    κοίτα, όσο ήμουν μικρός δεν πήγαινα, άρα δεν προσπάθησα. Όταν σπούδαζα εκμεταλλεύτηκα όσο δεν πάει το πανεπιστημιακό κάμπινγκ στη Χαλκιδική, αλλά ήμουν ήδη αρκετά ψηλός ώστε να πατώνω σε σημεία που οι φίλοι μου ήδη κολυμπούσαν. Προσπάθησα κάποιες φορές, αλλά όσο μεγαλώνω μου φαίνεται όλο και πιο δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. P.S.: Αδερφέ, θα το ετοιμάσω το ποστ, όχι άμεσα γιατί παίζει πολύ διάβασμα, εξού και η απουσία μου. Θα υπάρξει ενημέρωση και γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι ο παππούς μου βουνίσιος ήταν και το έμαθε αρκετά μεγάλος οπότε μην ανησυχείς. Βέβαια είχε και μία τcαούσα γιαγιά δίπλα του. (επίτηδες το c για να τονίσω το βαθύ σ).

    Αυτό με το φούσκας το νοιώθω απόλυτα.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sakidio,

    και εμένα η γιαγιά μου μιλάει με τέτοιο σίγμα!!! Αυτά είναι... κοίτα, θα μάθω κάποια στιγμή ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. bravo ston patera pou evale veto !
    oso gia to kolumpi na matheis , den xereis ti xaneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. photonio,

    Και εγώ χαίρομαι που έβαλε βέτο!!! Δεν θα μου άρεσε για κανέναν λόγο κάποιο άλλο όνομα. Όσο για το κολύμπι, το έχω βάλει πείσμα να μάθω! Μόνο λόγω συγκυριών δεν έμαθα το προηγούμενο καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή