Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Γράμμα

Αγαπητέ φίλε,

Διαβάζεις; Μπορεί, μπορεί και όχι... Κάποια στιγμή είχες μιλήσει για "εύκολη λύση". Η ιστορία αποδεικνύει ότι μόνο η εύκολη λύση δεν είναι. 

Σε εκτιμώ αφάνταστα. Σε ζηλεύω(με την καλή έννοια) γιατί βλέπω σε εσένα πράγματα που θα ήθελα να έχω κι εγώ, τρόπους αντιμετώπισης πραγμάτων, αλλά και δύναμη ψυχής! 

Έχουμε σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο σε πολύ περίεργες φάσεις και δεν ράγισε η φιλία μας.

Εύκολη λύση....(not) δεν είναι αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες. Ξέρω ότι παρά τις δυσκολίες το προσπαθείς και το προσπαθείς πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενα, πολύ περισσότερο από όσο θα προσπαθούσε η πλειοψηφία των υπολοίπων. 

Σου έχω αποδείξει ότι δεν κολλάω ουσιαστικά στο αν "θα παρεξηγηθούν τα σπίρτα αν ανάψω το τσιγάρο με τον αναπτήρα". Εκεί που κολλάω είναι στην περιγραφή "αηδία" σε πράγματα που αφορούν εμένα. Εκεί που κολλάω είναι στο "ας περάσουμε καλά η παρέα και μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο θέμα". Εκεί που κολλάω είναι στο "δεν λέω για εσένα, αλλά για τους άλλους", που είναι όμως σαν εμένα!  Εκεί που κολλάω είναι στο ότι ενώ υποτίθεται είμαστε φίλοι μου λες ότι θα προτιμούσες να είσαι στην απέναντι παρέα, ενώ ποτέ δεν έκρινα άτομα που προτιμάς εσύ να κάνεις παρέα και εμένα ίσως δεν μου άρεσε "να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για τόσες ώρες".

Δεν θα έρθω να σου μιλήσω γι αυτό το θέμα. Είχες την ευκαιρία να το κάνεις όλη την ημέρα σήμερα και απόψε το βράδυ. Δεν το κρίνω, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάποια πράγματα.  Αν διαβάσεις και όταν νιώσεις έτοιμος θα το κάνεις εσύ. Εγώ θα είμαι εκεί όπως και σε πολλές στιγμές παλιότερα. 

Ο Αγγελος είναι ένα πράγμα...με τα καλά του, τα κακά του, αυτά που συμφωνείς και αυτά που διαφωνείς. Πάνε πακετάκι. Από τη στιγμή που δεν είναι μια παραξενιά, ένας ψυχαναγκασμός κλπ θα πρέπει δυστυχώς να δεις αν μπορείς να έχεις συνολικά τον Άγγελο δίπλα σου και με ποιους όρους.

Με πραγματική εκτίμηση,

Άγγελος

Υ.Γ.: οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική. Τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της αστείρευτης και αρρωστημένης φαντασίας του παρόντος blogger.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου