Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

4000 Χμ νότια του Joensuu...

Πέρασαν πολλές μέρες από την τελευταία ανάρτηση!!! Και όμως είμαι ακόμα εδώ! Δεν είναι ότι δεν ήθελα να γράψω κάτι στο μπλογκ.. είναι απλά ότι προτιμούσα να κοιμηθώ ώστε να αναπληρώσω κάποιες ώρες ύπνου. Μεσολάβησαν πολλά πράγματα από το τελευταίο ποστ. Αρχικά Αγία Πετρούπολη, στη συνέχεια Λαπωνία, μετά τη Λαπωνία συμμαζέψαμε τα τελευταία μαθήματα και τα χαρτιά από τα γραφεία Εράσμους και άλλα τέτοια και μετά ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα ξεκίνησε ένας δεύτερος Γολγοθάς καθώς θα έπρεπε να κάνω ανανέωση της διαμονής μου στην Εστία. Back to Greek Reality (Show…)!!!! Μου έλλειψε η ευγένεια του Φιλανδού δημόσιου υπάλληλου και γενικότερα του Φιλανδού και της Φιλανδής!!! Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα ο κόσμος είναι μουντρούχος!!! Ενώ εκεί θα σου έλεγαν ένα “terve”, ένα “moi” βρε αδερφέ…

Τέλος πάντων… Μου αρέσει που στην Ελλάδα έχουμε όμως ένα άλλο ταμπεραμέντο και φιλότιμο που μας βοηθά να ξεπερνάμε τη γκρίνια μας!!!!!

Χαιρετισμούς από την Πίνδο και το χωριό μου!!! Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές!!!

Υ.Γ.: Όσο για το νετ εδώ….@#$%^&&$%&$%^@%$#%#$^%$&^&%$^#%#@

3 σχόλια:

  1. ναι γιατί νομίζεις το νέτ στην Νίκαια στον Πειραιά φυσάει? Θες να αρχίσω τα γαλλικά να το κάνω καλοκαιρινό το μπλόγκ?

    Λοιπόν I really hate you για την Αγία Πετρούπολη και την Φινλανδία που θέλω τόσο να επισκεφτώ.

    Να περάσεις τέλεια και καλή Χρονιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. welcome back! POTE KSANAFEYGEIS? axAXaxAXAx
    Xronia pollaaaa, kalh xronia k oooo,ti epi8umeis gia to 2010 na pragmatopoih8ei :)
    ta filia mou apo Vienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mahler…

    Και εγώ πραγματικά ζηλεύω τον Άγγελο που πήγε εκεί και λυπάμαι αυτόν που μπεζερίζει εδώ… Καλή χρονιά σου εύχομαι!!!

    Ατίθαση…
    Εδώ θα μείνω μέχρι να χορτάσω ελληνική πραγματικότητα και να βαρεθώ!!! Τελείωσε το Εράσμους :( δυστυχώς οπότε θα μείνω εδώ… Καλή χρονιά και σε εσένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή