Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Αντί βιογραφικού…

Περιπλανιέμαι στη μπλογκόσφαιρα εδώ και κάποιον καιρό… Ωστόσο, όλα τα μπλογκ ήταν ανώνυμα και λίγο μυστικοπαθή θα έλεγα!!!

Πέφτω στο αγαπημένο μπλογκ της Άσπας για πολλοστή φορά, αλλά τώρα πάω στη πρώτη ανάρτηση της στην οποία έλεγε: «η ζωή δεν είναι προσωπική υπόθεση και ότι τα διδάγματά της είναι χρήσιμα μόνο όταν τα μοιράζεσαι»

Σκέφτηκα ότι είχε δίκιο!! Δεν χρειάζεται πια να είμαστε και τόσο μυστικοπαθείς!!! Δεν θα επιδιώξω να μάθουν γνωστοί μου για το μπλογκ, αλλά δεν θα χαθεί και ο κόσμος αν πέσει κάποιος πάνω του.

Λοιπόν… ξεκινάμε ταξιδάκι χωρίς μάσκα πια… και νομίζω ότι μου βρήκα και περιγραφή!!! Ένας ήρωας χωρίς μάσκα και χωρίς το βρακί πάνω απ’ το παντελόνι!!!

(το τελευταίο είναι σπόντα για το σούπερμαν!!~~~ ντροπιάζει τους υπερήρωες!)

4 σχόλια:

  1. Καλώς όρισες στη μπλογκόσφαιρα. Γενικά δεν είναι καλό να προβάλεις τόσο πολύ τα προσωπικά σου δεδομένα σε βαθμό που να είσαι υπερβολικά αναγνωρίσιμος στο διαδύκτιο. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με φωτογραφίες. Όταν πρωτομπήκα στη μπλογκόσφαιρα είχα κ εγώ τον ίδιο προβληματισμό με σένα. Αποφάσισα εν τέλει να βάλω μόνο μια μικρή φωτογραφία και να κρατήσω όσο μπορώ κρυφώ το ονοματεπώνυμό μου. Νομίζω είναι καλό μέτρο αυτό. Τώρα αν κάποιος θέλει πραγματικά να σου κάνει κακό δε νομίζω να περιμένει το διαδύκτιο...σωστά;

    Καλή Αρχή λοιπόν !

    Υ.Γ. Ελπίζω να μην είσαι από εκείνους που αρχίζουν κάτι και το παρατάνε στη μέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα!!! Καλά, δεν είχα σκοπό να βγάλω και το Α.Φ.Μ. μου στο ίντερνετ… απλά για το όνομα αναφερόμουν και κάποια βασικά πράγματα ( τι σπουδάζω, που μένω – Θεσσαλονίκη, άντε βγάλε άκρη-)

    Για φωτογραφίες με εμένα μέσα δεν είχα σκοπό να βάλω… οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν θα είναι και μεγάλη η έκθεση των προσωπικών μου δεδομένων (θα αναρωτιέσαι τι έγραφα στα άλλα δύο… μπλογκερ φάντασμα!!!)

    Όσο για τα άλλα δύο μπλογκ ήταν τελείως θεματικά. Από ένα σημείο που κάποιοι κύκλοι έκλεισαν δεν υπήρχε νόημα να συνεχίσω από πολλές απόψεις.

    Ευχαριστώ για τις ευχές!!

    Υ.Γ.: Όσο για τους ανθρώπους που θέλουν να σου κάνουν κακό, αν το θέλουν πολύ, δεν τους σταματάνε πολλά πράγματα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή